Linköpings Fotboll Club
Information om Dam U division 4
2024-01-11 14:03

Trupp struktur:
Vår ambition är att ha en träningsgrupp med 12-15 spelare som kommer ledas av Maria Aronsson + Tomas Lennström. Gruppen kommer att ha gemensamma träningar och vara kärnan i div.4. Vår ambition är att träna i närområdet till Bilbörsen Arena under säsongen.

Matchspel:
Laget kommer matchas i div.4. Tanken är att akademi laget 17/19 kommer ha 5-8 matchplatser varje vecka i div.4 och kommer därmed spela matcher tillsammans med spelartruppen i div.4.

Målbild:

1: Få igång verksamheten med en kärntrupp som spelar och tränar i LFC:s tröja.

2: Prestera så bra som möjligt och vara med och kriga för en uppflyttning i div.3

3: På sikt är laget tänkt att fungera som matchmiljö för a-lagsspelare och F19 spelare.

Träningsmiljö/matchmiljö:
Tanken är att träna två gånger i veckan. Måndag och onsdagar. Många matcher kommer att försöka planeras in på vardagar vilket framförallt är på hemmaplan. Det är gruppen på 12-15 spelare som kommer träna tillsammans. Vi startar verksamhet v.9

Vilka spelare söker vi?

De spelare vi vill ha in är spelare som kan tillföra och spela upp laget i div.3. Det innebär inte att du behöver ha en elitkarriär bakom dig. Det viktigaste är att du är en person som vill vara med och träna och spela matcher för att kunna hjälpa LFC att ta steg uppåt. Dock behöver du ha spelat fotboll regelbundet och ha vissa grundläggande färdigheter. Dvs det är inte något nystartslag för nybörjare.

Krav på dig?

Utöver att vara med och träna regelbundet och spela matcher, i övrigt kommer det vara medlemsavgift, träningsavgift och vid något tillfälle under säsongen ställa upp för föreningen.

Huvudpartners